En stor rubrik.

                                     Soulful Woman - Red Rose - 9 Months

She who walks the Path of Love
She is a Sacred, Humble & Embodied Woman

Sacred Feminine Body, Soul & Womb Awakening – The Red Rose - 21 januari 2019 – 21 april 2019
 

Varmt välkommen till “The White Rose of the North” och den första 9-månaders spiralen. The White Rose of the North är en lära och visdom i Norden som sedan länge varit försvunnen. Nu har tiden kommit för denna att återuppstå, komma åter I form och förkroppsligas. Det är en lära om kärlek och helig sexualitet som baseras på den trefaldiga flamman, visdom, kärlek och kraft. The White Rose of the North är en visdom som öppnar upp för och leder oss in i det nya medvetandet – Unity Consciousness. Det är en resa att fullt förskroppsliga den feminina energin och att förkroppsliga den heligt feminina åter på jorden, en resa hem till Gud/innan, den rena kärleken och oskuldsfulla sexualiteten. Den vita rosen betyder just renhet och oskuldsfullhet.
 

          The Red Rose - 9 månader - startar 21 januari

En feminin resa i två spiraler

The White Rose of the North är en träning och en resa för dig som känner dig kallad, kallad till denna tid och denna plats. Denna träning är för dig som vet att du kommit hit till jorden för att förkroppsliga den heligt feminina energin på Jorden igen, vara med och bidra i detta stora energi skifte som sker just nu samt leva och verka i kärlekens tjänst. Denna “feminina” resa baseras på läror från “the Lineage of the Ancient Mothers of the World”.

Under året blir du initierad in i feminint Womb Consciousness. Det är en resa I 2 spiraler där den första spiralen fokuserar på en individuell helande resa, och den andra spiralen att leva och verka I kärlekens tjänst. Att komma ihåg sitt Prästinnearv är ett aktivt sätt att öppna upp för sanningen inom oss. Du behöver inte veta nu om du vill vandra Prästinnans väg, som öppnar sig I den andra spiralen, eller om du endast gör denna resa för ditt eget helande.

Det är en transformativ resa under 9 månader där vi möts “fysiskt” under totalt 16 dagar vid tre tillfällen. I slutet av denna resa samlas vi I Södra Frankrike under 7 dagar och förkroppsligar än djupare hela spiralen samt besöker platser som starkt vibrerar av denna heliga feminina energi. Bla kommer vi besöka den plats Maria Magdalena landsteg tillsammans med sina systrar och bröder efter Yeshuas korsfästelse och till den grotta där det sags att hon varit varje dag under sina sista 30 levnadsår. I “nutid” är det från denna plats denna heliga lära om kärlek och helig sexualitet spridits, den lära som vi kommer ta del av. Det kommer bli en magiskt stark resa.

Träningen hålls och guidas av Camilla Åkerström. Under hela spiralen genomför vi en djup förkroppsligande resa. Hela resan bygger på en stark dedikering, ett starkt kommittment och en helig längtan. Hela programmet består av daglig träning med olika övningar om ca 1-1,5 timme. Under denna förkroppsligande resa öppnar vi upp för vårt inre vetande och vår inre gnosis och skapar vår egen visdomskälla. Det är en kraftfull transformerande resa, för den som är redo att kliva fram fullt ut.

Pris: 
24 444 kr, . D8 betalar din anmälningsavgift 4444 kr, och resterande 20 000 kr betalas månadsvis 2222 kr/mån

Retreat:
3 stycken om totalt 17 dagar
retreat 1 -  Sverige 
retreat 2 - Norge
retreat 3 - Södra Frankrike 

För dessa retreats tillkommer självkostnad för mat, logi och resekostnader.

För mer information:
maila camilla@thewhiterose.se 

Det är en spännande tid vi har framför oss. Vi lever, älskar, njuter och skrattar TILLSAMMANS på denna gudomliga väg. Jag skulle känna mig hedrad om du vill vandra tillsammans med mig och dina medsystrar för ett djupare förkroppsligande och öppnande av din själsväg, på rosens väg. 

Välkomna systrar!

I kärlek och ödmjukhet ♥
Camilla

Vad andra säger om .......

"Denna 9-månaders spiral var för mig en otroligt vacker resa i att komma närmare mig själv, närmare min själ och att få en glimps om vem jag är i ett större perspektiv och varför jag är här just nu. Det blev en resa som medförde stora skiften i mitt liv, både i det inre och i det yttre och det var sååå vackert att göra denna resa i en helig cirkel tillsammans med andra systrar. Vi är alla unika och har vår unika plats och resa, utmaningar och gåvor som längtar efter att få sitt uttryck i världen. Det är verkligen en djupdykning för den som är redo och villig och längtar efter något mer, efter att leva kärlek.. " - Linda Eriksson